Elektrotechniek door een allround elektricien

EBR Advies- en Installatiebureau is in Amersfoort een erkend en gecertificeerd bedrijf dat zich richt op alle aspecten van de elektrotechniek. Tevens beschikken wij over alle kennis die je nodig hebt als expert elektricien.

Wij bieden u in alle gevallen een prijs- en gebruiksvriendelijke oplossing. Wij verzorgen voor u het ontwerp, de aanleg en het onderhoud van verschillende elektrotechnische installaties in Midden-Nederland, waaronder hoofd-verdeelinrichtingen, verlichtingsplannen en zwakstroominstallaties.

installatietechniek

Installatietechniek

Uw specialist in elektrotechniek

Jarenlange ervaring en deskundigheid staan bij ons vooraan. U kiest bij ons voor zekerheid en kwaliteit! Daarnaast staan wij 24 uur klaar en helpen wij u graag met al uw projecten, klein of groot, particulier of bedrijf. Door onze persoonlijke benadering en pasklare oplossingen die betrekking hebben op uw specifieke situatie, garanderen wij de tevredenheid van onze klanten. Wij zorgen ervoor dat alles veilig en volgens alle geldende normen voor u geïnstalleerd wordt, zodat er in de toekomst geen onverwachte problemen ontstaan.

Heeft u een stroomstoring?

Is er sprake van een stroomstoring of een kortsluiting bij u thuis? Geen paniek! Uw elektricien is niet alleen een vakman op het gebied van aanleg en installatie van elektriciteitsnetwerken maar ook voor een snelle reparatie kunt u in Amersfoort, Hilversum en omstreken bij EBR terecht.

24 uur service

Heeft u een gas- of stroomstoring in huis of in uw bedrijf? Dat is niet alleen onprettig maar het kan ook voor gevaarlijke situaties zorgen. U kunt bij één van deze problemen direct contact met ons opnemen! In Amersfoort, Hilversum en omstreken staan wij als elektriciens 24 uur per dag en 7 dagen per week voor u klaar! Bij een stroomstoring komen wij zo snel mogelijk naar u toe om direct de aanleiding van de stroomstoring te achterhalen en het te herstellen.

24-7

hoe wij kunnen helpen

Logo

Sinds de oprichting heeft EBR Advies- en Installatiebureau in het Gooi een uitstekende reputatie verworven bij tal van kleine en grote opdrachtgevers. Door vast te houden aan hoge kwaliteitsnormen en het nakomen van gemaakte afspraken zijn we uitgegroeid tot een toonaangevend advies- en installatiebureau.