Over ons

EBR Advies- en Installatiebureau is opgericht in 1989. In 2005 heb ik (Bob Klous) de zaak overgenomen. Samen met mijn vrouw en zoon houden wij het bedrijf draaiend. De huidige diensten van ons bedrijf zijn over het algemeen het installeren en het maken van elektra, ventilatietechniek, keukenvoorbereiding, loodgieter en centrale verwarming. Daarnaast ben ik huismeester bij diverse appartementencomplexen. Ik ga wekelijks of maandelijks langs in verschillende appartementen om alle elektra voorzieningen te controleren. Mochten huurders een VvE nodig hebben kunnen zij mij altijd bereiken.

Sinds de start van EBR Advies- en Installatiebureau hebben wij in Amersfoort en omstreken een goede reputatie gewonnen. Dit komt door een aantal kleine en grote opdrachtgevers. Door vast te houden aan hoge kwaliteitsnormen en het nakomen van gemaakte afspraken zijn wij uitgegroeid tot een vooraanstaand advies- en installatiebureau!

Midden nederland

Midden Nederland

Als elektricien in Midden-Nederland zijn wij gespecialiseerd in het maken en het aansluiten van elektrotechnische installaties. Ook kunnen wij de zorg dragen voor het aanleggen van de elektriciteit in en om uw (nieuwe) woonhuis of bedrijfspand. U hoeft niet verder te zoeken want bij EBR Advies- en Installatiebureau bent u aan het juiste adres! Ook bij spoedgevallen zoals stroomstoring of een kortsluiting kunt u op ons rekenen. Wist u dat wij zelfs een 24-uurs service nummer hebben voor al uw elektra? Daarnaast zijn wij er ook voor vrijblijvend advies en installatie van uw keuken, sanitair en centrale verwarming. EBR is gemakkelijk te bereiken, snel ter plaatse en over al uw wensen valt te praten! Dankzij onze 24-uurs service kunt u dag en nacht bij ons terecht voor uw elektra. Er staat in Amersfoort, Hilversum en omstreken altijd een elektricien voor u klaar die uw problemen kan herstellen.

Tevens zijn wij een erkend leerbedrijf voor elektra en werktuigbouwkunde. Dit geldt voor deelnemers aan het VMBO, MBO en het HBO. EBR Advies en Installatie biedt mogelijkheden tot het volgen van een (snuffel) stage. Deze deelnemers worden, daar waar mogelijk, begeleid door één van onze leermeesters. Wil je weten wat de mogelijkheden zijn en/of wil je meer informatie neem dan contact met ons op.

hoe wij kunnen helpen

Logo

Sinds de oprichting heeft EBR Advies- en Installatiebureau in het Gooi een uitstekende reputatie verworven bij tal van kleine en grote opdrachtgevers. Door vast te houden aan hoge kwaliteitsnormen en het nakomen van gemaakte afspraken zijn we uitgegroeid tot een toonaangevend advies- en installatiebureau.