Ventilatietechniek

Voor een gezond klimaat in huis of op kantoor is een goede ventilatie erg belangrijk. Twee belangrijke factoren die meespelen in voor een gezond binnenklimaat  is de luchtkwaliteit en vochthuishouding.  Af en toe een raampje open is niet voldoende om een goede luchtkwaliteit te behouden. Een goede ventilatie zorgt niet alleen voor een goed binnenklimaat maar zorgt er ook voor dat geuren, vocht en schadelijke stoffen worden afgevoerd. Alleen 24 uur per dag optimaal ventileren zorgt voor een gezond binnenklimaat en helpt de kans op allergieën te voorkomen.

EBR installatietechniek heeft een zeer brede doelgroep als het gaat om het instaleren van ventilatie systemen. Wij  zijn een flexibel bedrijf met vakkundig personeel. Van het installeren van een ventilatiesysteem in kantoor gebouwen tot het installeren van ventilatiesystemen in badkamers, onze specialisten gaan voor u aan de slag en zorgen voor een verbluffend resultaat. Er gaat niets boven kwaliteit. Daarom zetten wij het leveren van kwaliteit voorop. Wij leveren en monteren complete ventilatiesystemen en gaan pas bij u de deur uit als ú tevreden bent.

Er is een groot scala aan ventilatie materiaal met elk zijn eigen techniek. Er zijn verschillende ventilatie technieken zoals een afzuigsysteem voor thuis tot een gebalanceerd ventilatiesysteem voor op kantoor. Deze twee systemen kunnen eventueel gecombineerd worden door midden van een topkoeling.

Het installeren is voor onze vakmensen natuurlijk geen probleem, maar het is natuurlijk fijn als u de ventilatie naderhand ook zelf kunt bedienen. Wij ontwerpen onze systemen zodanig dat u deze, na enige uitleg, prima zelf kunt bedienen.

IMG_3644

hoe wij kunnen helpen

Logo

Sinds de oprichting heeft EBR Advies- en Installatiebureau in het Gooi een uitstekende reputatie verworven bij tal van kleine en grote opdrachtgevers. Door vast te houden aan hoge kwaliteitsnormen en het nakomen van gemaakte afspraken zijn we uitgegroeid tot een toonaangevend advies- en installatiebureau.