Loodgieter/cv

Bent u opzoek naar een loodgieter in Amersfoort en omstreken? EBR kan u op diverse gebieden van dienst zijn. Onze vakmannen beschikken over jaren lange ervaring waardoor wij u de garantie kunnen bieden dat wij u altijd zo vakkundig en nauwkeurig van dienst zijn.

Maar wij kunnen u ook van dienst zijn als uw centrale verwarming het niet meer doet. Tevens kunt u bijvoorbeeld ook denken aan een lekkage aan het dak. Onze loodgieters komen altijd met een passende oplossing voor uw probleem. Wij streven er dan ook na deze zo snel mogelijk te verhelpen. Ook kunt u bij ons terecht voor uw centrale verwarming. Meer als de helft van de Nederlanders maken gebruik van de centrale verwarming. Natuurlijk moet deze ook geïnstalleerd worden. Het is belangrijk om van een fijne werk of woon klimaat voorzien te zijn en daarnaast kunt u met een professionele installatie ook een hoop geld besparen. Wij zijn u graag van dienst met deze installatie.

Geen huis is hetzelfde en daarom stellen wij met u van tevoren een uniek plan van aanpak op. Wij zijn gespecialiseerd in het nauwkeurig instellen van uw CV ketel. Hierbij maken wij gebruik van de nieuwste technieken op het gebied van centrale verwarming. Na de installatie raden wij u aan om uw centrale verwarming goed te onderhouden, hiermee voorkomt u eventuele schade in de toekomst.

U kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen, wij voorzien u graag een schade/prijs indicatie en een passende oplossing.

Loodgieterswerk-Amsterdam

hoe wij kunnen helpen

Logo

Sinds de oprichting heeft EBR Advies- en Installatiebureau in het Gooi een uitstekende reputatie verworven bij tal van kleine en grote opdrachtgevers. Door vast te houden aan hoge kwaliteitsnormen en het nakomen van gemaakte afspraken zijn we uitgegroeid tot een toonaangevend advies- en installatiebureau.