Keuken voorbereiding

Het voorbereiden van uw huis op de komst van uw nieuwe keuken is erg belangrijk. Het omleggen van leidingen en het veranderen van de elektra zijn voor veel mensen geen dagelijkse bezigheid en kan een hoop moeilijkheden met zich meebrengen, EBR Advies en Installatie kan u hierbij helpen. Zo moeten, met het keukenplan en het montagevoorschrift binnen handbereik, de waterleiding en afvoer op de juiste plaatst zijn aangebracht. Dat geldt ook voor elektrische aansluitpunten. Op het gebied van elektra zijn er tegenwoordig ongekende mogelijkheden. Elektriciteit is een eerste levensbehoefte geworden met alle apparaten in de woning, zoals in de keuken. De magnetron, de blender, het espressoapparaat, de waterkoker, noem het maar op en het staat wel in de keuken.

Met al deze apparatuur wilt u natuurlijk voldoende stopcontacten in de buurt hebben. Niets is immers zo vervelend als steeds een apparaat uit het stopcontact te moeten halen om een ander erin te kunnen doen. Misschien heeft u een keuken gekocht bij een bedrijf dat alleen de keuken monteert maar het leidingwerk niet regelt. Aarzel dan niet om hiervoor contact op te nemen met EBR Advies en Installatie.

Nadat de keuken geheel geïnstalleerd is komen wij natuurlijk alles controleren op optimale werking en veiligheid van onze uitgevoerde werkzaamheden, zodat u straks heerlijk kunt koken in uw nieuwe droomkeuken. Heeft u eindelijk de vaatwasser die u heeft moeten missen, maar moet deze alleen nog geïnstalleerd worden? Wilt u overstappen van het koken op gas naar het koken op keramisch, inductie of elektrisch?  EBR Advies en Installatie kan het voor u realiseren.

U zult versteld staan dat al deze werkzaamheden slechts in een paar dagen voor u gerealiseerd kan worden en dat de prijs u verrassend mee zal vallen. Dus pak de telefoon en bel ons op!

DSCF2848

hoe wij kunnen helpen

Logo

Sinds de oprichting heeft EBR Advies- en Installatiebureau in het Gooi een uitstekende reputatie verworven bij tal van kleine en grote opdrachtgevers. Door vast te houden aan hoge kwaliteitsnormen en het nakomen van gemaakte afspraken zijn we uitgegroeid tot een toonaangevend advies- en installatiebureau.