VVE

Beschikt u niet over de kennis of over de tijd om uw vereniging van eigenaars zorgvuldig te beheren? Of komt u regelmatig tijd te kort om alle bijkomende werkzaamheden volledig uit te voeren? Dan zijn wij de organisatie die u zoekt.

Elke eigenaar van een appartement is, samen met de mede-eigenaren, verplicht het gebouw te onderhouden. Dit brengt met zich mee dat er andere wet- en regelgeving van toepassing is dan bij een eengezinswoning. Samen met de andere bewoners zit u verplicht in de Vereniging van Eigenaren (VvE). Die zorgt onder meer voor onderhoud van het complex en reserveert daar geld voor. EBR Advies en Installatie staat voor u klaar als het gaat om het in behandeling nemen van storingen en klachtenmeldingen met betrekking tot de gemeenschappelijke gedeelten, de gemeenschappelijke zaken van het gebouw en alle andere technische zaken die de appartementseigenaren gezamenlijk betreffen. En het in behandeling nemen, beoordelen en afhandelen van alle aangelegenheden die betrekking hebben op het dagelijks onderhoud betreffende de gemeenschappelijke gedeelten.

De veiligheid van een elektrische installatie binnen een gebouw is van groot belang. Een niet goed functionerende elektrische installatie kan voor onveilige situaties of andere problemen (denk aan kortsluiting of overbelasting) zorgen. EBR Advies en installatie heeft een ruime ervaring met allerlei soorten installaties en zijn gespecialiseerd in Elektra in en om uw woning!

VVE

hoe wij kunnen helpen

Logo

Sinds de oprichting heeft EBR Advies- en Installatiebureau in het Gooi een uitstekende reputatie verworven bij tal van kleine en grote opdrachtgevers. Door vast te houden aan hoge kwaliteitsnormen en het nakomen van gemaakte afspraken zijn we uitgegroeid tot een toonaangevend advies- en installatiebureau.